Airfryer alternatief Top 3 alternatieven

De Phillips airfryers zijn heel populair en het meest bekend. Maar het kan een klein beetje duur zijn voor sommige mensen. Gelukkig heb je ook airfryers van andere merken die een beetje goedkoper kosten en even goed zijn.

 

  1. Inventum GF252HL Heteluchtfriteuse

Deze friteuse gebruikt ook geen olie om eten te bereiden. Naast frituren kun je het ook gebruiken om te braden, grillen en bakken. Het komt met een tussenschot, zodat je 2 gerechten tegelijkertijd kunt klaarmaken. Het heeft een antislipbodem en een antigeurfilter. De onderdelen kun je ook in een vaatwasser plaatsen.

 

  1. Princess Aerofryer XL

Deze friteuse kan ook gerechten op verschillende manieren klaarmaken. Natuurlijk gebruikt het ook geen vet. Het gebruikt een combinatie van hete en circulerende lucht om je eten te bereiden. Het meldt je wanneer je eten klaar is en houdt het ook warm voor je. Het komt met een oververhittingsbeveiliging, een antislipbodem en een antigeurfilter. Het is ook vaatwasser bestendig.

 

  1. Inventum GF250HL

We hebben hier nog een exemplaar van Inventum. Het maakt gebruik van het heteluchtsysteem om je eten voor je klaar te maken en hier is er dus ook geen sprake van olieverbruik. De binnenpan en frituurmand hebben beide een antikleeflaag. Deze heeft ook een antislipbodem en antigeurfilter. Natuurlijk is deze ook gemakkelijk te verschonen door de onderdelen in de vaatwasser te plaatsen.

 

Er zijn nog meer airfryer alternatieven, maar deze 3 geven je al een voorbeeld van goede airfryers die niet van Phillips zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *