Airfryer kopen

Airfryers zijn tegenwoordig een must om te hebben in de keuken. Het bereidt je eten voor je, soms 3 gerechten tegelijkertijd, en het is heel eenvoudig om schoon te maken. Maar wat maakt de airfryer zo speciaal?

Tip: Bekijk de beste airfryers 

Een airfryer zorgt ervoor dat je gezin gezonder gaat eten. De apparaat kan eten frituren door helemaal geen vet of heel weinig vet te gebruiken. Een airfryer gebruikt hete lucht om je eten te bereiden. Het vervangt andere apparaten. Bakken, braden, frituren en grillen doe je vanaf nu allemaal met een airfryer.

Contents

Airfryer kopen – Hier moet je op letten

Airfryers zijn in verschillende merken te verkrijgen. Wil je een airfryer kopen voor je gezin? Dan moet je op een aantal dingen letten:

  1. De inhoudscapaciteit.

Niet alle airfryers hebben dezelfde grootte. Je moet nagaan of er genoeg patat in een opvangbak kan voor het gehele gezin. Natuurlijk als je uit een groot gezin komt ga je een aantal keren moeten frituren, maar waarom langer als het sneller kan? Als je een te kleine capaciteit neemt ga je meerdere keren frietjes moeten frituren dan nodig is. Voor mensen met een klein gezin is dit niet zo een groot probleem.

  1. Het vermogen.

Airfryers zijn te krijgen in verschillende vermogens. Als het een laag vermogen heeft kan het een tijdje duren voordat je eten bereidt is. Er zijn airfryers die gebruik maken van het luchtcirculatie en dat zorgt voor een langere bereidingstijd. Zorg er dus voor dat je hier op let.

  1. Het budget

Sommige airfryers kunnen best prijzig zijn. Phillips staat hier bekend om. Maar misschien kun je dat goedspreken door te kijken naar andere plekken waar je geld kunt besparen. Je hoeft alvast geen frituurvet meer te kopen. Je bespaart ook nog energie, omdat je een airfryer niet hoeft voor te verwarmen. Er zijn natuurlijk ook airfryers die goedkoper kosten. Dat wil niet zeggen dat de kwaliteit van ze slecht is. Om daarachter te kunnen komen moet je de ervaringen van mensen lezen die de airfryers al gebruikt hebben. Zo weet je welke je moet aanschaffen en kun je eentje kopen die past bij je budget.

Waar airfryer kopen?

Je hebt al uitgekozen welke airfryer je wilt aanschaffen, maar waar doe je dat precies? Het eerste wat je kunt doen is gaan naar de website van de airfryer producent. Je krijgt daar de prijs van ze en de uitgebreide informatie. Verder geven ze je ook nog links naar andere websites waar je de airfryers kunt kopen. Als je een airfryer hebt gekozen die niet zo een uitgebreide uitleg geven, kun je zelf sites vinden waar airfryers te koop worden aangeboden. Ik denk hierbij aan Bol, Coolblue en Friteusecenter. Websites zoals Coolblue hebben ook winkels en je kunt nagaan of er eentje bij jou in de buurt is. Zo kun je zelf bij één gaan om het te kopen in plaats van te wachten op je bestelling.

Het enige wat je nog rest te doen is een lekkere maaltijd klaarmaken. Kijk ook uit of ze met een receptenboekje komen zodat je meer gezonde recepten kunt klaarmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *