Philips airfryer

Tegenwoordig als je buitenshuis eet krijg je alleen maar ongezonde gerechten voorgeschoteld. Als je thuis bent wil je er dus voor zorgen dat je gezin gezond eet. Een airfryer aanschaffen is hiervoor de juiste oplossing. De airfryers van Philips kunnen wel de bekendste airfryers genoemd worden. We zullen zien of de Phillips airfryer wel iets voor jou is.

Contents

De voordelen van een Philips airfryer zijn

  1. Het belangrijkste voordeel is dat alle gerechten die je uit zo de airfryer krijgt veel minder vet dan gewoonlijk zullen hebben. Waar frietjes vroeger in hete olie werden gebakken, kun je ze nu helemaal zonder vet frituren.
  2. Een airfryer kan de plaats innemen van verschillende keukenapparaten. Je oven en barbecue set zul je nu minder gebruiken, omdat je met een airfryer, behalve friture, ook nog kunt bakken, braden en grillen. Als je zin hebt in een taart of cake, kun je dit dus gewoon met een airfryer maken.
  3. Een airfryer bespaart je geld en energie. Je hoeft geen friteusevet meer te kopen, omdat je die niet meer nodig hebt. Heteluchtovens moet je voorwarmen voordat je ze kunt gebruiken. De airfryer hoef je niet voor te verwarmen, dus daar bespaar je ook nog energie mee. Bij sommige airfryers kun je verschillende gerechten tegelijk klaarmaken en dat betekent ook minder tijd en moeite verliezen in de keuken.
  4. De airfryers zijn heel eenvoudig te verschonen. De frituurmand en opvangbak kun je gewoon in de vaatwasser plaatsen. De verwarmingselement verschonen kost je ook niet veel tijd en moeite.
  5. Soms als je snacks in frituurvet moet bakken blijft er veel vet aan ze kleven en proef je dat ook als je ze eet. Als je teveel ervan eet kun je zelfs misselijk worden ervan. Dit kun je nu vermijden, omdat de airfryer geen vet gebruikt. Als je misschien bang bent dat je niet dezelfde smaak zou proeven, dan kan ik je geruststellen. Je proeft je snacks juist beter zo.
  6. Een airfryer is heel eenvoudig te gebruiken. Je zou zonder gebruiksaanwijzing wel kunnen achterhalen hoe het werkt.

 Conclusie airfryers van Philips

Nu zullen we kijken naar de airfryers zelf. Philips heeft een aantal airfryers, dus als je gaat uitkijken naar eentje zou het beter zijn om te kijken naar een airfryer die bij de grootte van je gezin past. De volgende 3 airfryers zijn goed voor een gezin van 2 tot 3 personen:

De HD 9230/20 kun je ook in wit krijgen. Zij kunnen een inhoud aan van 3 liter en de HD 9620/00 kan maar 2,2 liter, dus als ik zou moeten uitkiezen zou ik een Viva kiezen. Ze zien er ook eleganter uit. Maar allemaal doen ze wel een goeie job.

Nu zullen we kijken naar de airfryers die een grotere capaciteit hebben. In deze airfryers kun je patat frituren voor wel 3 tot 4 personen:

  • Philips HD9623/10 Airfryer Zwart/Zilver
  • Philips Airfryer HD9642/20 Avance
  • Philips HD9220/50 Airfryer Star White (Deze is ook te krijgen in de kleuren Silk Beige, Desert Green en Cashmere Grey)

De Avance is vooral bekend bij consumenten. Allemaal kunnen een inhoud aan van 2,2 liter.

En als laatste hebben we nog een airfryer die een inhoud aankan van 3 liter en gerechten kan klaarmaken voor 5 mensen of meer:

Het is ook in wit te krijgen

Tot slot over de airfryers

Er zijn in totaal 5 soorten airfryers die je van Phillips kunt krijgen. Allemaal hebben ze kleine verschillen als we ze met elkaar vergelijken, maar de grootste verschil is de manier waarop ze eten bereiden. Sommige van ze gebruiken hete luchtcirculatie om het eten te bereiden en andere gebruiken de Rapid Air-technologie. De airfryers met hete luchtcirculatie kunnen wel een beetje langer duren om je snacks te bakken, maar uiteindelijk krijg je dezelfde gezonde gerechten voorgeschoteld. Om uitgebreide informatie over ze te krijgen kun je de website van Phillips bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *